Schrijfcoach

Boekje goed

Schrijven vanuit je tenen

IK KIJK NIET ALLEEN NAAR JE TEKST 

 

Ben je een verhalenschrijver, werk je aan een novelle of roman. Fictie of non-fictie. Ik reik  je hulpmiddelen aan voor planning, plotten (uitdenken van je verhaal) en prozatechnieken. Natuurlijk zorg ik ervoor dat je grammatica en spelling verbeterd wordt als dit nodig is. Ik geef feedback op teksten en publicatieadvies.

Ik begrijp als geen ander dat je soms moet overwinnen om te kunnen schrijven en weet hoe zwaar dat is. Ook ik had en heb daar nog steeds regelmatig mee te maken.

 

Dat is schrijven!

 

Techniek kun je overal leren; schrijver durven zijn, dat is iets anders. Daar ga ik je bij helpen. Je zelfvertrouwen geven, motiveren en inspireren, zodat wat je op papier zet uit je tenen komt en authentiek is. Op die manier heb ik diverse schrijvers geholpen naar literaire publicaties.

Ook schrijvers met veel ervaring en sterke schrijfvaardigheden kunnen baat hebben bij nieuwe ideeën en ondersteuning van een andere schrijver.

 

Kritische, eerlijke en opbouwende kritiek

 

Belangrijk is kritische en eerlijke feedback! Aan gebakken lucht heb je niks  en die krijg je dan ook niet van mij. Ik zal jouw drijfveren en je eigen stem altijd respecteren, want je bent naast schrijver ook een mens.

Over een tarief kunnen we sparren. Per slot van rekening is schrijven geen maat- maar mensenwerk.

Heb ik je geraakt? Vul vrijblijvend mijn contactformulier in

pen
Boeken